Την ερχόμενη εβδομάδα αποχωρεί ο Μητρόπουλος

Την ερχόμενη εβδομάδα αποχωρεί ο Μητρόπουλος

Την ερχόμενη εβδομάδα αποχωρεί ο Μητρόπουλος

Ο Παύλος Μητρόπουλος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να λύσει το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο, κάτι που επιβεβαίωσε μέσω του gazzetta.gr και ο εκπρόσωπος του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Παύλος Μητρόπουλος παρακολούθησε από τα επίσημα τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ηρακλή και αυτό γιατί ετοιμάζεται να πει αντίο στους «κυανέρυθρους». Ήδη ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την συμφωνία με τον Τζανδάρη ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του και πλέον είναι θέμα ημερών η αποχώρηση του 26χρονου μεσοαμυντικού.

Μάλιστα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ραντεβού μεταξύ της διοίκησης του Πανιωνίου με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του για να λύσουν την συνεργασία τους, κάτι που επιβεβαίωσε ο Θεόφιλος Καρασσαβίδης στο gazzetta.gr.

«Θα έχουμε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με την διοίκηση του Πανιωνίου για να λύσουμε το θέμα», ανέφερε ο μάνατζερ του Μητρόπουλου στο gazzetta.gr για να προσθέσει στη συνέχεια για τις φήμες περί ενδιαφέροντος από Ηρακλή και Καλλονή.

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διευθετήσουμε το θέμα με τον Πανιώνιο και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παύλος. Αυτή την στιγμή πάντως όχι μόνο δεν έχουμε συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει καν».

Best of internet