Βεργέτης: «Αδρανήσαμε και χάσαμε»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Αδρανήσαμε και χάσαμε»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης απέδωσε την ήττα του Αστέρα στην αδράνεια της ομάδας του σε δύο περιπτώσεις και στο ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες.

Στην αδράνεια σε δύο φάσεις και στο ότι ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου.

«Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, όπου και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη, χάσαμε από δύο στιγμές αδράνειας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που μας δόθηκαν και γι' αυτό χάσαμε», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στην έλλειψη ρυθμού από πλευράς Αρκάδων.

«Αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο που μας πίεσε πολύ, ήταν πολύ καλός και ήθελε τη νίκη γιατί ήθελε να ξεφύγει από τη θέση στην οποία βρισκόταν», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα