«Έκλεισε» Σάλπι, Τζανδάρη, Τριανταφυλλόπουλο ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
«Έκλεισε» Σάλπι, Τζανδάρη, Τριανταφυλλόπουλο ο Πανιώνιος

bet365

Με στόχο να κυνηγήσει το Ευρωπαϊκό όνειρο, ο Πανιώνιος ενισχύεται καθώς απομένουν οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των Σαλπιγγίδη, Τζανδάρη και Τριανταφυλλόπουλου!

Τριπλή ενίσχυση για τον Πανιώνιο, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι «κυανέρυθροι» είναι κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Αυτοί είναι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Φάνης Τζανδάρης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν «κλείσει» και οι τρεις και πως έχουν τελειώσει οι μεταγραφές τους στον Ιστορικό.

Όσον αφορά για τα συμβόλαιά τους, οι δύο πρώτοι θα αποκτηθούν με ελεύθερη μεταγραφή για 1,5 χρόνο και 2,5 χρόνια, αντίστοιχα, ενώ ο τελευταίος με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό για τον επόμενο 1,5 χρόνο, όπως έχουμε γράψει από το Σάββατο (9/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα