Λιλ - Νις 1-1

Gazzetta team
Λιλ - Νις 1-1

bet365

Η Νις κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τη φορμαρισμένη Λιλ και να ανέβει στην 4η θέση της Ligue 1.

Ωραίο ματς στο Pierre-Mauroy, από όπου η Νις κατάφερε να φύγει με τον βαθμό και να ανέβει στην 4η θέση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 10’. Ο Μπενζιά εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Καρντινάλ για το 1-0!

Οι παίκτες του Αντονετί δεν σήκωσαν το πόδι από το γκάζι και συνέχισαν επιθετικά, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Ταλό, Ομπαντί, Μπαλμόν και Μποτεάκ έχασαν καλές ευκαιρίες και στο 45’ ήρθε η ψυχρολουσία. Ο Ζερμέν έβγαλε τη σέντρα και ο Χουλτ τελείωσε τη φάση, με την μπάλα να κοντράρει στον Κορσιά για το 1-1 με το πρώτο γκολ του Σουηδού στην Ligue 1.

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός και στην επανάληψη, με τους λιλουά να έχουν και πάλι τις καλύτερες ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη από αυτές χάθηκε στο 63’, όταν ο Μποτεάκ αποφάσισε να εκτελέσει απευθείας το φάουλ από πολύ πλάγια και είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, πριν χάσει το τετ α τετ με τον Καρντινάλ στο 67’. Λίγο νωρίτερα, η κεφαλιά του Ταλό είχε περάσει λίγο άουτ, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται τυχεροί και το 1-1 να παραμένει. Αμφότερες οι ομάδες απείλησαν και πάλι στο τέλος με μακρινά σουτ, όμως Ενιεάμα και Καρντινάλ ήταν σταθεροί, με το σκορ να μην αλλάζει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα