«Βέλη» Αντσελότι σε Πέρεθ

«Βέλη» Αντσελότι σε Πέρεθ

Gazzetta team
«Βέλη» Αντσελότι σε Πέρεθ

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι ρίχνει τα βέλη του στον Φλορεντίνο Πέρεθ και αναρωτιέται αν στη Ρεάλ Μαδρίτης φταίνε μόνο οι προπονητές...

«Ξέρω καλά, πως η πορεία ενός προπονητή εξαρτάται πάντα από τα αποτελέσματα. Γνωρίζω πως στη δουλειά μας, εμείς είμαστε αυτή που την πληρώνουμε. Αυτή τη φορά μου φαίνεται δύσκολο να καταλάβω την απόφαση του προέδρου. Πραγματικά μου είναι δύσκολο να καταλάβω την απόφαση, γιατί βρισκόμαστε μόνο στα μισά του δρόμου» ήταν οι πρώτες... φαρμακερές ατάκες του Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε και την απορία του γι αυτά που συμβαίνουν στη Ρεάλ... «Ολο αυτό που συμβαίνει με τους προπονητές δημιουργεί ένα ερώτημα που χρειάζεται ξεκάθαρη απάντηση Στα αλήθεια γι όλα αυτά φταίνε πάντα οι προπονητές;; Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του» τόνισε. Οσο για την παρουσία του Ζιντάν στον πάγκο των Μαδριλένων πρόσθεσε: «Ο Ζιντάν είναι τεράστια φιγούρα και του εύχομαι να τα καταφέρει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα