Σοσιεδάδ – Βαλένθια 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Σοσιεδάδ – Βαλένθια 2-0

bet365

Ο Κάρλος Μαρτίνεθ έκανε ματσάρα, μοίρασε τα δύο γκολ στον Ζόνατας και οι Βάσκοι άφησαν τον Γκάρι Νέβιλ χωρίς νίκη για πέμπτο ματς του με τη Βαλένθια στη La Liga.

Αυτή τη φορά ο Εουσέμπιο Σακριστάν έβαλε τον Κάρλος Μαρτίνεθ στο δεξί άκρο της άμυνας αντί για σέντερ μπακ και λογικά δεν θα τον ξαναπάρει ποτέ από εκεί. Ο Ισπανός αμυντικός έκανε τρομερή εμφάνιση και ουσιαστικά ήταν εκείνος που οδήγησε τη Σοσιεδάδ στην εντός έδρας νίκη (2-0) επί της κακής Βαλένθια.

Ο Κάρλος Μαρτίνεθ με δύο σέντρες κέρασε τα ισάριθμα γκολ σε ένα τρίλεπτο (79'-82') που σημείωσε ο Ζόνατας με προβολή και κεφαλιά. Νωρίτερα είχε πάει να χριστεί σκόρερ ο ίδιος με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ στο δεξί δοκάρι (14'), ενώ είχε ακόμα δύο εξαιρετικά σουτ για γκολ που έβγαλε δύσκολα ο αντίπαλος πορτιέρο.

Δοκάρι δεξί είχαν και οι Νυχτερίδες (19'), με τον Ροντρίγκο να αστοχεί εξ επαφής. Γενικότερα οι Βάσκοι όμως έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, και ήταν ο Ζάουμε Ντομενέκ που με τις επεμβάσεις του κρατούσε όρθια την ομάδα του Γκάρι Νέβιλ. Ο τελευταίος αγνοεί τη νίκη στα πέντε ματς που βρίσκεται στον πάγκο της Βαλένθια για το πρωτάθλημα, με την ομάδα να παραμένει χαμηλά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα