Ζάιρο: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»

Ζάιρο: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»

Απόστολος Παγώνης
Ζάιρο: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»

bet365

Ο MVP της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και για την δική του συνδρομή και το γκολ που πέτυχε.

O Βραζιλιάνος επιθετικός με δηλώσεις του είπε αρχικά τα εξής: «Ευχαριστώ όλη την ομάδα. Αν η ομάδα δεν ήταν καλή, τότε δεν θα ήμουν και εγώ καλός».

Για το αν τον βοήθησε το σύστημα: «Πάντα κάνεις ό,τι σου λέει ο προπονητής. Αν μου πει να παίξω πιο πίσω, θα παίξω. Σήμερα παίξαμε έτσι. Σίγουρα είναι η καλύτερή μου εμφάνιση αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και αυτό να βγαίνει στο γήπεδο».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ μετά το κακό παιχνίδι με την Καλλονή: «Έπρεπε να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Το Κύπελλο είναι ο πραγματικός μας στόχος. Θέλαμε σήμερα να δείξουμε πως η ομάδα μπορεί. Θέλω να πω πως περιμένουμε την Πέμπτη στον κόσμο. Είναι ο 12ος μας παίκτης και πιστεύω πως με την βοήθειά του θα προκριθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα