Ναντ - Σεντ Ετιέν 2-1

Gazzetta team
Ναντ - Σεντ Ετιέν 2-1

bet365

Μετά από 5 συνεχόμενες ισοπαλίες και 7 ματς χωρίς νίκη, η Ναντ έκανε την ανατροπή, επιβλήθηκε με 2-1 της Σεντ Ετιέν και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Η τελευταία νίκη της Ναντ στο πρωτάθλημα είχε έρθει στις αρχές του Νοεμβρίου στη Νίκαια (2-1). Οι παίκτες του Ντερ Ζακαριάν αποφάσισαν να αλλάξουν τα πάντα στο 2016 και ξεκίνησαν με το δεξί, καθώς επιβλήθηκαν με ανατροπή 2-1 της Σεντ Ετιέν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και πήραν το προβάδισμα στο 14’. Ο Χαμουμά κέρδισε το πέναλτι από τον Ριού και ο Ρου έκανε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Οι παίκτες του Γκαλτιέ ήταν πιο επιθετικοί και αν είχαν καλύτερα τελειώματα, θα είχαν τελειώσει από νωρίς το ματς. Παζό, Εϊσερίκ, Σέντερλουντ και Ρου είχαν καλές ευκαιρίες για το 0-2, όμως το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους. Στο 29’ ο Οντέλ μετά από λάθος του Πογκμπά είδε την μπάλα αρχικά να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρουφιέ, όμως στη συνέχεια της φάσης μετά από γύρισμα του Αντριάν και αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα των στεφανουά, έκανε από κοντά το 1-1!

Το ματς άνοιξε, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη συνέχεια, να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες και στο τέλος να φτάνουν στη νίκη με ήρωα τον Σιγκθόρσον, που ήρθε από τον πάγκο. Ο Πογκμπά ήταν και πάλι ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην άμυνα της Σεντ Ετιέν, καθώς δύο φορές δεν κατάφερε να απομακρύνει, πριν ο Ισλανός επιθετικός με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση κάνει το 2-1 στο 77’! Στο τέλος, μάλιστα, τα καναρίνια θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε τρίτο γκολ, όμως ο Ρουφιέ νίκησε τον Τόμασον στο τετ α τετ, για να μείνει το 2-1 μέχρι το τέλος. Έτσι, η Σεντ Ετιέν γνώρισε την 6η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της στην Ligue 1, επίδοση που είναι η χειρότερη εδώ και 15 χρόνια…

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα