Αρντά: «Δώρο... από τον Θεό ο Μέσι»

Αρντά: «Δώρο... από τον Θεό ο Μέσι»

Κώστας Ζάλιαρης
Αρντά: «Δώρο... από τον Θεό ο Μέσι»

bet365

Δώρο του Θεού στο ποδόσφαιρο χαρακτήρισε ο Αρντά Τουράν τον συμπαίκτη του, πλέον, στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έπειτα από την πρώτη τους συνεργασία που οδήγησε σε γκολ, στη νίκη (4-0) επί της Γρανάδα.

Ο Τούρκος χαφ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στο παιχνίδι του Σαββάτου, έχοντας αναγκαστεί να κάνει υπομονή από το περασμένο καλοκαίρι λόγω του μεταγραφικού εμπάργκο που είχε επιβληθεί στους «μπλαουγκράνα» μέχρι το φινάλε του 2015.

Χρειάστηκαν μόλις 8 λεπτά για να βρεθούν σωστά με τον Μέσι και ο Αργεντινός να σκοράρει από ασίστ του Τούρκου, ο οποίος, είπε στην εφημερίδα «Sabah» της πατρίδας του:

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης της Θέλτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Δεν έχω ξαναδεί κάποιον ποδοσφαιριστή σαν τον Μέσι... Είναι μοναδικός. Είναι πραγματικά σαν ένα δώρο από τον Θεό στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πολύ όταν κάνει τα δικά του στο χορτάρι και προσφέρει θέαμα και μαγεία. Δεν μου βγαίνει ζήλια, καθόλου, ίσα – ίσα που το απολαμβάνω κι εγώ όταν κάνει “ποδιές” σε αντιπάλους και του αφήνει πίσω».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα