ΠΑΟΚ – ΠΑΣ: «Βουτιά» στο παρελθόν

Gazzetta team
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ: «Βουτιά» στο παρελθόν

bet365

Με τη βοήθεια του paokfc.gr πάμε να μπούμε από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Γιαννιώτες.

#21 είναι συνολικά οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ που έχει επικρατήσει στα 14 ματς, τέσσερα έχουν τελειώσει ισόπαλα και τρεις φορές έχει φύγει νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα.

#5 φορές έχει επισκεφθεί την Τούμπα ως προπονητής ο Γιάννης Πετράκης και έχει μια ισοπαλία και έχει ηττηθεί τέσσερις φορές, τις δύο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1, 2-1), μια με τον ΟΦΗ (2-1) και την άλλη με τον Εργοτέλη (2-1). Μάλιστα την σεζόν 2013-14 αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας με δύο διαφορετικές ομάδες (Εργοτέλης – Γιάννινα). Η μοναδική του ισοπαλία ήταν την περσινή περίοδο με 1-1 ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Σαμπντόρια με τη Γιουβέντους.

#30 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σημειώσει γκολ σε εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νέτο Γκουερίνο με τέσσερα βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα, ο Γιώργος Κωστίκος έχει τρία γκολ, ενώ υπάρχει αρκετός συνωστισμός στην τρίτη θέση με δύο γκολ, όπου βρίσκονται εκτός από τον Σταύρο Σαράφη και οι Παρίδης, Κερμανίδης, Χρ. Δημόπουλος, Σκαρτάδος, Ιορδανίδης.

#3 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στα δύο ματς της σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτος το κατάφερε ο Νέτο Γκουερίνο την σεζόν 1976-77, ακολούθησε ο Γιώργος Γεωργιάδης (1991-92) και ο Λούκας ήταν αυτός που πρόσθεσε τελευταίος το όνομα του στη λίστα το 2013-14.

#4 διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς νίκη έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εντός και εκτός έδρας. Αυτό έχει συμβεί πάλι στα πρώτα χρόνια των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, όπου από τις 16 Δεκεμβρίου 1979 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 1982 μεσολάβησαν 4 αναμετρήσεις, όπου ο ΠΑΟΚ είχε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες με τα τρία από τα τέσσερα ματς να έχουν γίνει στην ηπειρωτική πόλη. Αυτή τη φορά ο συντελεστής είναι ο ίδιος (2 ισοπαλίες – 2 ήττες), αλλά η διαφορά είναι πως οι αναμετρήσεις είναι μοιρασμένες, δύο στην Τούμπα και δύο στα Γιάννινα, ενώ μια από αυτές της Θεσσαλονίκης ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος.

#5 αναμετρήσεις έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες Ιανουάριο και ο ΠΑΟΚ μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχος και μια ισοπαλία (1-1) ως φιλοξενούμενος.

#4-1 είναι το δημοφιλέστερο σκορ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ακολουθεί το 1-0 με τρεις φορές και ακόμη τρεις ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1.

#38-10 είναι ο συντελεστής των γκολ στις 21 αναμετρήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα με γηπεδούχο τον Δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα