Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 17η αγωνιστική βρίσκει τον Ολυμπιακό να αναζητά το 17 στα 17, τον ΠΑΟΚ να θέλει να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΣ και τους Αστέρα Τρίπολης - Πανιώνιο να ψάχνουν τη νίκη κόντρα σε Παναιτωλικό και Ηρακλή έχοντας το βλέμμα τους στα πλέι οφ.

H 17η αγωνιστική συνεχίζεται με πρώτη αναμέτρηση στις 15:00 αυτή του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναζητά μια άνετη νίκη που θα τον... ανεβάσει - κυρίως ψυχολογικά. Θυμίζουμε πως στην Τούμπα έχει φέρει ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, νίκησε δύσκολα 2-1 τον Πανιώνιο, ενώ ακόμη πιο ζόρικα ήταν τα πράγματα με τον Πλατανιά (1-0).

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει στους Γλύκο, Κόστα και Ροντρίγκες ακολουθούν πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε με προβλήματα στην Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει τους Τσάβες και Ναδάλες.


Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης, που την προηγούμενη αγωνιστική... σκόρπισε τον Πανθρακικό με 4-0. Είναι ένα ματς που κι οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη θέλει να εξασφαλίσει όσο γρηγορότερα γίνεται τη σωτηρία της, ενώ οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι υπολογίζουν στον Βιγιαφάνες που ξεπέρασε το πρόβλημά του, όμως εκτός παραμένει ο Παπουτσογιαννόπουλος, αλλά και ο Κόρσιενς. Ο Στάικος Βεργέτης από την άλλη, δεν υπολογίζει στους γνωστούς απόντες Μπερτόλιο, Ντουντου Δημούτσο, αλλά και Κοσίτσκι.


Την ίδια ώρα, στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ηρακλή. Η ομάδα έκπληξη του Μαρίνου Ουζουνίδη θα ψάξει τους τρεις βαθμούς και θα περιμένει να χάσει βαθμούς ο Αστέρας, ώστε να βρεθεί αυτή στην 5η θέση της βαθμολογίας. Για τους γηπεδούχους δεν υπολογίζεται ο Βιγιάλμπα που είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει έρθει στην Αθήνα για να μην παλέψει, μιας και δεν είναι μακριά από τα πλέι οφ κι αυτή (21 βαθμοί, 9η θέση). Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους Λάζαρ και Περόνε που είναι τραυματίες, στον ανέτοιμο Μπουλούτ, αλλά και τον Χαντί που απομένουν τα τυπικά για να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Γηραιό.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να θέλει να κάνει το 17 στα 17 και να σπάσει κάθε ρεκόρ! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο αυτό στο μυαλό τους, απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι ο Λεβαδειακός του Άκη Μάντζιου.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στον Κώστα Φορτούνη, στον Ομάρ Ελαμπντελαουί που πήγε στη Νορβηγία για τη γέννηση του παιδιού του, ενώ ο Φινμπόγκασον έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Ακόμη στα... πιτς παραμένει ο Μπουχαλάκης.

Για τους Βοιωτούς, υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Στους ήδη απόντες Μιλιάζες, Μπελζαγκουανί, Φαβάλι και Ρομέου έχουν προστεθεί ο Ουόν, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και ο Γιακουμάκης. Απόντες θα είναι επίσης οι τιμωρημένοι Μάντζιος και Νικολάου.

9/13

Ατρόμητος-Πλατανιάς 0-0
Βέροια-Πανθρακικός 0-0
ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη 2-1

10/1

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Πανιώνιος-Ηρακλής (17:15)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (19:30)

11/1

Καλλονή-Παναθηναϊκός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα