Ανέστης: «Δεν ήταν απάντηση»

Ανέστης: «Δεν ήταν απάντηση»

Gazzetta team
Ανέστης: «Δεν ήταν απάντηση»

bet365

Ο Γιάννης Ανέστης τόνισε ότι δουλεύει για να βελτιώνεται συνεχώς και αρνήθηκε ότι η απόκρουση στο πέναλτι ήταν... απάντηση για το λάθος στην ήττα από τον Λεβαδειακό.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με την Ξάνθη λόγω της απόκρουσης στο πέναλτι και στις δηλώσεις του τόνισε πως «έτσι είναι η θέση του τερματοφύλακα, από το ναδίρ στο ζενίθ. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω και να βελτιώνομαι ώστε να βοηθάω την ΑΕΚ. Το σημερινό δεν το είδα ως απάντηση από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το γεγονός ότι είχαμε διακοπές τα Χριστούγεννα με έκανε να γυρίσω πιο δυνατός και με καθαρό μυαλό».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το αν οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να διαχειριστούν όπως πρέπει τα συνεχή ματς, είπε ότι «έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ στην ΑΕΚ και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε συνεχόμενα ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος» και στο τέλος αρνήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία: «Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για την διαιτησία. Εμείς κοιτάμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα