Ζάιρο: «Από εδώ και πέρα καλύτεροι»

Gazzetta team
Ζάιρο: «Από εδώ και πέρα καλύτεροι»

bet365

Ο Ζάιρο Ντα Σίλβα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην δική του παρουσία, αλλά και για τον αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι μέχρι το κλείσιμο του 2015: «Η προηγούμενη χρονιά δεν κύλησε ακριβώς όπως θα θέλαμε. Από εδώ και πέρα, πάντως, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: «Από την πρώτη στιγμή ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Θα συνεχίσω και εγώ προσωπικά να δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους προσωπικούς στόχους που έχω θέσει».

Για την προσαρμογή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το σλοβακικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από το ελληνικό και είναι λογικό ένας παίκτης να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Πλέον έχω μάθει και θα είναι καλύτερα».

Για το τι του έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση από την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Μεγαλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει ο κόσμος, αλλά και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου πρέπει να διεκδικήσω την θέση μου στην ομάδα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Στον πρώτο γύρο χάσαμε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το αυριανό (10/1) είναι διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε στο γήπεδο μας και είναι το πρώτο ματς για το 2016 στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη και θεωρώ ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να την πετύχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα