Γεωργιάδης: «Δείξαμε πάθος και θέληση»

Γεωργιάδης: «Δείξαμε πάθος και θέληση»

Gazzetta team
Γεωργιάδης: «Δείξαμε πάθος και θέληση»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε στο πάθος και στη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του και αποκάλυψε τα μεταγραφικά του σχέδια.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι έδειξαν πάθος και θέληση, ενώ δεν μπορούσε να... χωνέψει ότι η Βέροια απώλεσε εκ νέου βαθμούς στην έδρα της. «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και σ' αυτό ίσως έφταιγε και η κούραση από το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή μεσοβδόμαδα.

Μετά το πρώτο τέταρτο, όμως, κυριαρχήσαμε στο ματς, κάναμε πολλές φάσεις και για μία ακόμη φορά παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος, έδειξαν πάθος και θέληση. Τους δίνω συγχαρητήρια. Ευτυχώς έχουμε καλή ισορροπία και δεν κινδυνεύουμε στο τέλος από κάποια αντεπίθεση.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το γκολ εκτός από ικανότητα θέλει και τύχη. Σε αυτά τα ματς αν πετύχεις γκολ τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Άλλες ομάδες κάνουν λιγότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο και κερδίζουν τα ματς», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά και αποκάλυψε ότι η «βασίλισσα του Βορρά» αναζητεί έναν επιθετικό και έναν εξτρέμ. «Θέλουμε έναν επιθετικό για να μας ελευθερώσει στο θέμα του γκολ. Είμαστε σε αναζήτηση, αλλά αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο να βρεις τον παίκτη που θέλεις. Θα κινηθούμε επίσης για την απόκτηση ενός πλάγιου ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα