Ρόμα - Μίλαν 1-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Ρόμα - Μίλαν 1-1

bet365

Ρόμα και Μίλαν δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το καλό τους 45λεπτο, είχαν από ένα δοκάρι και με το 1-1 έμειναν χωρίς το restart που τόσο είχαν ανάγκη...

Σε ένα ματς στο οποίο όποιος έχανε, χανόταν, Τζαλορόσι και Ροσονέρι μοιράστηκαν τα πάντα και κανένας δεν κατάφερε να κάνει νέα αρχή. Οι δύο προπονητές, Ρούντι Γκαρσία και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ήταν σαφώς υπό πίεση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και παρότι δεν έχασαν, έδωσαν συνέχεια στο άσχημο σερί. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, επέστρεψε στη δράση ύστερα από 105 μέρες απουσίας ο Τότι, αποβλήθηκε στο δεύτερο μέρος ο allenatore των φιλοξενούμενων επειδή κλώτσησε μπουκάλι.

Μόλις 19 δευτερόλεπτα χρειάστηκε να περάσουν για να πιάσει δουλειά ο Ντοναρούμα που απέκρουσε το δυνατό σουτ του Σαντίκ μέσα από την περιοχή, όμως δεν χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να ανοίξει το σκορ η Ρόμα. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά στο 4', η μπάλα πέρασε απ' όλη την άμυνα της Μίλαν και ο Ρούντιγκερ την έστειλε στα δίχτυα με το αριστερό (1-0). Οι Ροσονέρι δεν πατούσαν καλά και αφού ο Πιάνιτς είχε σουτ μέσα από την περιοχή άουτ, η Ρόμα είχε δοκάρι. Υστερα από κόρνερ ο Ρούντιγκερ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε εξαιρετικά ενστικτωδώς και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα από μια Μίλαν από την οποία προσπαθούσε μόνο ο Μποναβεντούρα και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Ιάγο Φαλκέ έκανε το σουτ μετά το γύρισμα του Ζερβίνιο αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά.

Στο ημίχρονο ο Καστάν πήρε τη θέση του Μανωλά που τραυματίστηκε και στο 50' η Μίλαν ισοφάρισε με την κεφαλιά του Κούτσκα μετά τη σέντρα του Χόντα από δεξιά (1-1). Το γκολ έδωσε ώθηση στην ομάδα του Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος χάρισε στον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ την επιστροφή του στην Serie A. Ο Γκανέζος ήταν πρωταγωνιστής στην επόμενη καλή φάση των φιλοξενούμενων, όταν πέρασε από αριστερά τον Ρούντιγκερ, γύρισε στον Μπάκα, ο Κολομβιανός άφησε υπέροχα την μπάλα κάτω από τα πόδια όμως ο Κούτσκα δεν κατάφερε να γίνει ο ήρωας του αγώνα όταν σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Σέζνι σούταρε ψηλά (60').

Η Ρόμα έμοιαζε αποδιοργανωμένη και χωρίς κέντρο και η Μίλαν είχε ανέβει πολύ. Ο Μπάκα έφυγε στην κόντρα από αριστερά, συνέκλινε αλλά το φαλτσαριστό σουτ του πήγε στο οριζόντιο και έφυγε άουτ (64'). Ο Ζερβίνιο σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή για την Ρόμα στο 70' λεπτό στο οποίο πραγματοποίησε την επιστροφή του ο Τότι. Οι Ροσονέρι πίεσαν στο τέλος ψάχνοντας για γκολ που θα έδινε τη μεγάλη νίκη, όμως Μπόατενγκ (76') και Μπάκα (82') δεν τα κατάφεραν και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Σέζνι, Ντιν, Ρούντιγκερ, Μανωλάς (46' Καστάν), Φλορέντσι, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Ιάγο Φαλκέ (56' Σαλάχ), Ζερβίνιο, Σαντίκ Ουμάρ (70' Τότι).

Μίλαν (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Ντοναρούμα, Ντε Σίλιο, Ρομανιόλι, Ζαπάτα, Αμπάτε (78' Αντονέλι), Μπερτολάτσι, Κούτσκα, Μποναβεντούρα (85' Νιανγκ), Λουίζ Αντριάνο (56' Μπόατενγκ), Μπάκα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα