Λυών - Τρουά 4-1

Gazzetta team
Λυών - Τρουά 4-1

bet365

Νέο γήπεδο, νέος προπονητής, νέο έτος και η Λυών ξεκίνησε με νίκη, διαλύοντας με 4-1 την Τρουά.

Το σκηνικό ήταν ιδανικό, για να επιστρέψει στις νίκες η Λυών μετά από 6 ματς στο πρωτάθλημα. Το Stade des Lumières ήταν κατάμεστο και στο πρώτο παιχνίδι των λιονέ στο νέο τους σπίτι, με τον Ζενεσιό να κάνει το ντεμπούτο του στο πάγκο τα πήγαν μια χαρά, καθώς διέλυσαν με 4-1 την ουραγό Τρουά, που ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 18’ ο Λακαζέτ με ωραία κίνηση στην περιοχή και άψογο πλασέ μετά από ασίστ του Γκρενιέ έκανε το 1-0. Οι λιονέ ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, απειλήθηκαν ελάχιστα, όμως και εκείνη με τη σειρά τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Μπερναρντόνι. Μία μόλις καλή ευκαιρία με το εντυπωσιακό γυριστό του Ουμτιτί στο 28’ και φυσιολογικά το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα στην επανάληψη, με τον Λακαζέτ να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 54’ και το 1-0 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Ο Καμούς προειδοποίησε στο 64’, όταν είδε τον Λόπες να βγάζει δύσκολα το σουτ του, όμως στο 67’ ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο εκπληκτικό σουτ του Γάλλου μέσου από μακριά για το 1-1!

Η χαρά των φιλοξενούμενων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 72’ ο Γκεζάλ με πανέμορφο γκολ έκανε το 2-1 και το παιχνίδι άνοιξε. Αμφότερες οι ομάδες, πάντως, απειλούσαν με μακρινά σουτ και με ένα τέτοιο ο Φερί έκανε με εντυπωσιακό τρόπο το 3-1 στο 81’, για να τελειώσει τα πάντα. Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου στις καθυστερήσεις, όταν ο Μποβιού με κεφαλιά από κοντά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ έκανε το τελικό 4-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα