Φιορεντίνα - Λάτσιο 1-3

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Λάτσιο 1-3

bet365

Λίγες μέρες μετά το 0-0 εντός με την Κάρπι, η Λάτσιο πέρασε με 1-3 από την έδρα της Φιορεντίνα. Ολα τα τα γκολ στις... καθυστερήσεις.

Μπορεί να γκελάρει ανα πάσα στιγμή αλλά και να κάνει νίκη παντού. Αυτή είναι η Λάτσιο που μετά την εκτός έδρας νίκη με την Ιντερ, άλωσε και το Artemio Franchi κόβοντας της ελπίδες της Φιορεντίνα για τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έδειξε το καλό της πρόσωπο και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα σε ένα παιχνίδι που είχε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και τρία του δεύτερου. Χωρίς φρεσκάδα η Φιορεντίνα, έχασε για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα της.

Για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη φάση αλλά το φάουλ του Μάτι Φερνάντες έφυγε έξω και ο Γκονσάλο αναγκάστηκε να κόψει με φάουλ τον Κεϊτά και είδε κίτρινη που του στερεί τη συμμετοχή στον αγώνα με την Μίλαν. Η Λάτσιο ήταν σταθερή και επικίνδυνη στην κόντρα και λίγο πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών Κεϊτά και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχαν καλές στιγμές. Ο Κεϊτά ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στην τρίτη ευκαιρία των Ρωμαίων στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν από την προσπάθεια του Τζόρτζεβιτς βρέθηκε μόνος με τον Ταταρουσάνου και τον νίκησε στο τετ-α-τετ (0-1).

Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς φάσεις, με τον Τζουζέπε Ρόσι να μπαίνει στο 74' και να έχει αμέσως ευκαιρία όμως ο Μπερίσα απέκρουσε και η κεφαλιά του Μάρκος Αλόνσο κόπηκε σχεδόν στη γραμμή. Από πλευράς Λάτσιο, ο Μάρτι, που επίσης είχε μπει αλλαγή, είχε καλή στιγμή ύστερα από πάσα του Καντρέβα αλλά έστειλε την μπάλα στον Ταταρουσάνου. Μέχρι το 92' όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει 0-1, όμως... καμία σχέση. Σε εκείνο το σημείο ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε τρομερή ενέργεια μέσα στην περιοχή και αριστερό σουτ για το 0-2, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μπερίσα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του στο μακρινό σουτ του Ρονκάλια για να γίνει το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 96' με τον Φελίπε Αντερσον να τελειώνει τη φάση με πλασέ στην κόντρα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα