Κάρπι - Ουντινέζε 2-1

Gazzetta team
Κάρπι - Ουντινέζε 2-1

bet365

Συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα στο 2016 έδωσε η Κάρπι η οποία μετά το 0-0 στο Olimpico με την Λάτσιο νίκησε 2-1 εντός την Ουντινέζε.

Οι νεοφώτιστοι αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους στην κορυφαία κατηγορία του calcio και με αγώνα περισσότερο βρίσκονται στο -2 από τη θέση παραμονής. Από την άλλη, οι Friuliani δεν μπόρεσαν να χτίσουν πάνω στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Αταλάντα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και Ορέστης Καρνέζης έκανε δύσκολη επέμβαση με τα πόδια σε τετ-α-τετ με τον Τζακάρντο, όμως η Κάρπι πήρε το προβάδισμα στο 26' με κεφαλιά του Λορέντζο Πασιούτι (έχει σκοράρει πλέον σε όλες τις κατηγορίες) ύστερα από τη σέντρα του Μπιάνκο από δεξιά (1-0). Στο 70' οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Λόλο μετά το γύρισμα του Λασάνια, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Ντούβαν Ζαπάτα έσπασε το οφσάιντ και νίκησε τον Μπέλετς μειώνοντας σε 2-1 για την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν γυρίσει το ματς αλλά το τακουνάκι του Μπαντού πήγε στο δοκάρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα