Έτοιμος για Ηρακλή ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Έτοιμος για Ηρακλή ο Πανιώνιος

bet365

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Βιγιάλμπα. Ενημέρωσε και για τα εισιτήρια η ΠΑΕ...

Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταία στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Βιγιάλμπα, με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη να προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Ντουρμισάι, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Επίσης η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια...

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με τον Ηρακλή, τα εκδοτήρια του σταδίου της Νέας Σμύρνης θα λειτουργήσουν ως εξής:

Αγιος Ανδρέας: Από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης και θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3

Σοφούλη: Από τις 11:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης και θα εξυπηρετεί τις θύρες 4, 5/6, 7.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα