Ατρόμητος - Πλατανιάς 0-0

Νίκος Τσιώκος
Ατρόμητος - Πλατανιάς 0-0

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος επέστρεψε στο Περιστέρι και ο Πλατανιάς πήρε τον πολυπόθητο βαθμό (0-0), γεγονός που διατηρεί τον Ατρόμητο μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη και δύο βαθμούς πίσω από τους Χανιώτες!

Σ' ένα παιχνίδι που είχε δύο δοκάρια, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και φάσεις, Ατρόμητος και Πλατανιάς δε βρήκαν δίχτυα και έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι για να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κοντοές δεξιά στην άμυνα, ο Μπίτολο αριστερά και οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία, δεξιά τους ο Ούμπιντες και αριστερά τους ο Μπρίτο. Επιθετικό δίδυμο οι Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε το 4-2-3-1. Ο Σωτηρίου πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Κουλιμπαλί να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Βάντερσον το αριστερό και τους Σελίν, Μπανανά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Γκνιάτιτς, Μουνάφο και μπροστά τους οι Μιλούνοβιτς, Μενδρινός, Ανγκούλο. Στην κορυφή ο Ράμος.

Δοκάρι με το... καλημέρα

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' είχε δοκάρι, όταν ο Ούμπιντες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπρίτο έπιασε την κεφαλιά από κοντά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο του Σωτηρίου.

Στο 7' ο Λε Ταλέκ πέρασε τον Σωτηρίου, αφού δέχτηκε κάθετη πάσα, όμως τον έκλεισαν οι αμυντικοί του Πλατανιά, ενώ στο 14' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρσε να πιάσει την κεφαλιά. Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο, ενώ από εκεί κι έπειτα ισορρόπησαν οι Χανιώτες. Πάντως, οι φάσεις ήταν μετρημένες στα... δάχτυλα, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, με τον Ράμος να επιχειρεί να κρεμάσει τον Γκορμπούνοφ και την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 30'. Στο 40' ο Μουνάφο έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες δίχως σκορ στα αποδυτήρια.

Ισοπαλία και στα δοκάρια!

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά και απείλησε στο 50' βλέποντας τον Ατρόμητο να έχει κενά στην άμυνα. Ο Μενδρινός ήταν αυτός που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ, που κόντραρε, όπως και το δεύτερο που επιχείρησε. Πάντως, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και φάσεις υπήρχαν εκατέρωθεν.

Στο 53' το σουτ του Ούμπιντες πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου, ενώ στο 61' ο Λε Ταλέκ βγήκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πέρασε, όμως πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε ισοπαλία στα δοκάρια, αφού το διαγώνιο σουτ του Ανγκούλο σταμάτησε στο οριζόντιο του Γκορμπούνοφ.

Ακολούθησαν οι αλλαγές των δύο προπονητών, ενώ όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι παρουσίαζαν περισσότερα κενά στην άμυνα και οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν τα ηνία. Μάλιστα, ο Πλατανιάς είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 78', όταν ο Φυτανίδης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το διαγώνιο σουτ του Στανισάβλιεβιτς από δεξιά, με τον Ατρόμητο να βγαίνει μπροστά μετά το 80' και τέσσερα λεπτά αργότερα να έχει την πρώτη του φάση μετά από αρκετή ώρα για να ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ούτε στο 84', όταν ο Λε Ταλέκ έδωσε κεφαλιά-πάσα στον Λημνιό, που έκανε την προβολή, με τον Σωτηρίου να αποκρούει και τον Ναπολεόνι να πλασάρει άουτ στην επαναφορά. Ο Ιταλός είχε και την τελευταία ευκαιρία στο ματς, καθώς ο γκολκίπερ του Πλατανιά απέκρουσε το δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Man of the match: Αν μπορούμε να βάλουμε κάποιον σε αυτή την κατηγορία, αυτός είναι ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος κράτησε το μηδέν για τον Πλατανιά όποτε χρειάστηκε.

Αδύναμος κρίκος: Πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ατρομήτου, με τον Πλατανιά να βρίσκει πολλούς χώρους.

Στο ύψος του: Καλό παιχνίδι από Μενδρινό, Ράμος, με τον τελευταίο να έχει αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.

Η γκάφα: Έκανε μερικές ο Κοντοές, αλλά ο Ατρόμητος δεν τις πλήρωσε με γκολ.

Το στραγάλι: Μερικές κάρτες χάρισε ο Παπαπέτρου σε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, που έγιναν. Από εκεί και πέρα, είχε ευκολο έργο. Καλή δουλειά και από τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Μπορεί να μην είχε γκολ, αλλά το παιχνίδι ήταν καλό στο Περιστέρι. Αν και είδαμε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, το ματς είχε ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και υπήρχαν φάσεις, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια. Νευρικό ματς, το οποίο έληξε με «λευκή» ισοπαλία και άφησε τις δύο ομάδες με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις ομάδων

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Πίτου Γκαρσία (75' Λημνιός), Κοντοές, Ούμπιντες, Μπρίτο (63' Μαρσελίνιο), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λε Ταλέκ (85' Μπαστακός).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (73' Δημήτρης), Μενδρινός, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο (87' Αποστολόπουλος), Ράμος, Μιλούνοβιτς (69' Στανισάβλιεβιτς), Μουνάφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα