Πανιώνιος: Και Τζανδάρη και Τριανταφυλλόπουλο

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Και Τζανδάρη και Τριανταφυλλόπουλο

bet365

Μπορεί το μυαλό όλων στον Πανιώνιο να βρίσκεται στο ματς με τον Ηρακλή, αλλά παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά. Τζανδάρης και Τριανταφυλλόπουλος προβάρουν τα «κυανέρυθρα».

Φάνης Τζανδάρης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι τα δύο ονόματα που ετοιμάζονται να γίνουν παίκτες του Πανιωνίου. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα είναι ο παίκτης που θα δοθεί από το «τριφύλλι» ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Μπουμάλ και μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για 1,5 χρόνο με τον Πανιώνιο να καλύπτει τις αποδοχές του.

Όσον αφορά τον Τζανδάρη, είναι ο εκλεκτός για την θέση του Παύλου Μητρόπουλου. Ο νεαρός άσος ο οποίος εντυπωσίασε στο περσινό πρώτο μισό της σεζόν με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πλατεία για το επόμενο εξάμηνο δανεικός από τον Ολυμπιακό. Μοναδική περίπτωση για να μην προχωρήσει η υπόθεσή του είναι ο Τζανδάρης να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του, κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωσή του δεν θα κλείσει άμεσα.

Με το μυαλό στην ενίσχυση αλλά και στον... Ηρακλή είναι ο Πανιώνιος. Σε απόδοση 2.00 στην Sportingbet, να συνεχίσει νικηφόρα το νέο έτος η ομάδα του Ουζουνίδη.

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν βρει πρόταση εκτός Ελλάδας, ο Πανιώνιος θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Και για τις δύο υποθέσεις- όπως και του Μητρόπουλου-αναμένεται να έχουμε νέα από την επόμενη εβδομάδα αφού σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο αγώνας με τον Ηρακλή.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν μόνο τη νίκη για να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές με τελευταία επιτυχία να είναι αυτή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βιγιάλμπα με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη να είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα