ΑΕΚ: «Στεφάνι ως ένδειξη σεβασμού στον νεκρό»

ΑΕΚ: «Στεφάνι ως ένδειξη σεβασμού στον νεκρό»

ΑΕΚ: «Στεφάνι ως ένδειξη σεβασμού στον νεκρό»

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να στείλει στεφάνι στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη σχολιάστηκε αρνητικά με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να απαντάει πως το στεφάνι αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον νεκρό και στην οικογένειά του.

Δεν σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ να στείλει στεφάνι στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη με την Ένωση να υποστηρίζει πως η κίνηση αυτή ήταν ένδειξη σεβασμού στον πρώην ισχυρό άνδρα του συλλόγου και την οικογένειά του. 

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

«Δεν αφορά τη θητεία, τις ημέρες και τα πεπραγμένα του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ -για τα οποία είχε καταδικαστεί τελεσίδικα από την ελληνική δικαιοσύνη-, αλλά αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον νεκρό και στην οικογένειά του. Κρίνουν τα δικαστήρια κι ο Θεός. Η ΑΕΚ δεν θα κρίνει τούτη τη στιγμή το ποιόν του Ψωμιάδη. Η ΠΑΕ προχώρησε σε αυτή την κίνηση από σεβασμό στον άνθρωπο που πέθανε κι όχι στον παράγοντα Ψωμιάδη. Δεν επιχειρεί την αγιοποίησή του, ούτε σημαίνει το στεφάνι ότι ο αποθανών δικαιόταται. Η ΑΕΚ έκρινε σωστό να το στείλει, επειδή καλώς ή κακώς ο Ψωμιάδης υπήρξε παραγοντικά στην ΠΑΕ και στην Ερασιτεχνική και μεγάλο μέρος της διαδρομής του αφορούσε τον σύλλογο. Δεν σημαίνει όμως πως ξεχνά τη ζημιά που προκάλεσε», ανέφερε η ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal».

Best of internet