Με φόρα η ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Με φόρα η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί στο 2016 απέναντι στην Ξάνθη και να παραμείνει δεύτερη, την ώρα που Ατρόμητος και Βέροια θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, στις αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά έχοντας το απόλυτο των νικών. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ έχει εδραιωθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κόντρα στην Ξάνθη θα ψάξει την τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα στο 2016. Το ευχάριστο για τον Πογιέτ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Από την πλευρά της η Ξάνθη έχει να αγωνιστεί από πέρυσι, αφού ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου υπολογίζει κανονικά τα νέ αποκτήματα της ομάδας, Δημήτρη Γούτα και Βασίλη Σκούρτη.

Νωρίτερα, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πλατανιά στην δεύτερη από την τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση μέσα σε μια εβδομάδα. Ο Ατρόμητος μετράει δύο συνεχόμενες νίκες που του έχουν δώσει ανάσα στην βαθμολογία, ενώ αντίθετα ο Πλατανιάς έχει ξεκινήσει άσχημα το 2016 με δύο ήττες και μια τρίτη θα φέρει μια μικρή γκρίνια στην ομάδα.

Να κάνει το 3 στα 3 στην νέα χρονιά θέλει η ΑΕΚ, υποδεχόμενη την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Σε απόδοση 2.10 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη της Ενωσης από το πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, η Βέροια υποδέχεται τον Πανθρακικό με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αμέσως ξεκίνησαν φήμες για το μέλλον του Γιώργου Γεωργιάδη και μια νέα γκέλα τότε δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις. Ο Πανθρακικός από την πλευρά του ηττήθηκε εύκολα με 4-0 στην Τρίπολη και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξέρει καλά ότι για να έχει ελπίδες η ομάδα του θα πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα βαθμούς, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (9/1)
15:00 Ατρόμητος-Πλατανιάς
17:15 Βέροια-Πανθρακικός
19:30 ΑΕΚ-Ξάνθη

Κυριακή (10/1)
15:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης
17:15 Πανιώνιος-Ηρακλής
19:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

Δευτέρα (11/1)
19:30 Καλλονή-Παναθηναϊκός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα