Βλέπει και Μουνιός η ΑΕΚ

Βλέπει και Μουνιός η ΑΕΚ

Gazzetta team
Βλέπει και Μουνιός η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του Φαμπιάν Μουνιός φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ από την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Την προσοχή της στραμμένη έχει πάντα στη Λατινική Αμερική η Ένωση και σύμφωνα με το Goal, μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Φαμπιάν Μουνιός. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ Σαραντί, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016 και οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως έχουν σημειώσει το όνομά του, αφού θεωρούν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ξεχωρίσει και εκτός των συνόρων.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μίλαν.

Ο Αργεντινός είναι προϊόν των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου έφτασε στην κατάκτηση του torneo final το 2013 στο πλευρό του Νάτσο Σκόκο και τον περασμένο Φλεβάρη μετακόμισε στην Άρσεναλ, με την πρώτη του ομάδα να διατηρεί το 30% ως ποσοστό μεταπώλησής του. Αν η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του, θα πρέπει να πληρώσει το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο, διαφορετικά μπορεί να περιμένει έως το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα