«Πρόταση Παναθηναϊκού για Αντέι»

Gazzetta team
«Πρόταση Παναθηναϊκού για Αντέι»

bet365

Πρόταση για τον δανεισμό του Λούκα Αντέι φέρεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στη Σασουόλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει το Sky Italia, ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να έχει εισηγηθεί και την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Σασουόλο. Μάλιστα, οι «πράσινοι» εμφανίζονται να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ, με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο υψηλόσωμος Ιταλός (1,88μ.), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρόμα και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2011, αγωνιζόμενος ως δανεικός σε Γκροσέτο (21 συμμετοχές) και Σασουόλο (2 συμμετοχές) για δύο σερί σεζόν. Πριν προλάβει να αγωνιστεί στην ομάδα της Μόντενα, τον Ιούνιο του 2012, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Παρόλα αυτά οι «νεροβέρντι» αποφάσισαν αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2013 και δύο χρόνια μετά να αγοράσουν το 100%.

Ο Αντέι έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες Κ19, Κ20 και Κ21 της Ιταλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα