Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαστιά 2-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαστιά 2-0

bet365

Κανένα πρόβλημα για την Παρί, που επιβλήθηκε με 2-0 της Μπαστιά και συνεχίζει αήττητη στην Ligue 1.

Η Παρί συνεχίζει ακάθεκτη. Η ομάδα του Μπλαν ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα το 2016, επιβλήθηκε με 2-0 της Μπαστιά, παραμένει αήττητη και με αυτόν τον ρυθμό είναι πολύ πιθανό να εξασφαλίσει τον τίτλο από τον… Φεβρουάριο!

Οι Κορσικανοί κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο ξεκίνημα και στη συνέχεια περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, με τους παίκτες του Μπλαν να παίζουν χαλαροί και φτάνουν στο τέλος εύκολα στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και μέχρι το 20’ είχαν ήδη χάσει τρεις ευκαιρίες. Αρχικά με τον Φοφανά, οι προσπάθειες του οποίου στο 8’ και στο 17’ δεν βρήκαν στόχο και στη συνέχεια με τον Μπραντάο στο 20’. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να ανεβάσουν ταχύτητα, όμως τελικά τα πάντα τελείωσαν γρήγορα από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 29’ μετά από κόρνερ του Ντι Μαρία ο Τιάγκο Σίλβα με κεφαλιά από δύσκολη θέση άνοιξε το σκορ, ενώ στο 39’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους Παριζιάνους με εκπληκτικό σουτ του Μάξγουελ. Οι Κορσικανοί στο ίδιο διάστημα δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα επιθετικά και μέχρι το τέλος θα απειλούσαν ελάχιστα.

Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές στο ματς, κυρίως λόγω της αδυναμίας της Μπαστιά να φτάσει στο γκολ και να δώσει νέο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος, όμως δεν φόρτσαραν. Στο 58’ ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ ακολούθησαν δύο ευκαιρίες με τον Μόουρα (73’, 82’). Η καλύτερη στιγμή για τους Κορσικανούς ήρθε στο 70’, όταν σε μία φαινομενικά εύκολη φάση ο Τραπ έχασε την μπάλα, όμως ο Σκιλασί δεν μπόρεσε να γυρίσει και να τη στείλει στα δίχτυα. Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε για την Παρί στο 89’, όταν ο Μαράνζ έφτασε κοντά σε ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Λεκά, για να μείνει το 2-0 μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα