Η mobile εφαρμογή του Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Η mobile εφαρμογή του Αστέρα

bet365

Διαθέσιμη είναι από την Παρασκευή η νέα εφαρμογή του Αστέρα για κινητά, μέσω της οποίας οι φίλαθλοι των Αρκάδων θα μπορούν να μαθαίνουν τα πάντα για την ομάδα τους.

Όλα τα νέα, βαθμολογίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, βίντεο, φωτογραφίες, live ενημέρωση για τα αποτελέσματα και συμμετοχή στους διαγωνισμούς. Όλα αυτά σε μία εφαρμογή από τον Αστέρα, την οποία διαθέτει δωρέαν για κινητά και που είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή (8/1) στο App Store και στο Google Play.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Η εφαρμογή του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ATFC, είναι από σήμερα στη διάθεση των φιλάθλων μας στα επίσημα stores (App Store / Google Play)!

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας και βάσει των δεδομένων που επιτάσσει τεχνολογικά η εποχή μας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει τις νέες MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ATFC, οι οποίες από σήμερα είναι στη διάθεση όλων των φιλάθλων μας ΔΩΡΕΑΝ!

ATFC ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

-Ενημέρωση λεπτό προς λεπτό για ΟΛΑ τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας!

-Βαθμολογίες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

-Ολα τα VIDEOS του επίσημου καναλιού της ομάδας μας στο YouTube!

-Live ενημέρωση για τα αποτελέσματα!

-Image Gallery

-Συμμετοχή στους ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα