Μπακάκης: «Μπορούμε σερί νικών»

Μπακάκης: «Μπορούμε σερί νικών»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Μπορούμε σερί νικών»

bet365

Ετοιμη να κάνει συνεχόμενες νίκες είναι η ΑΕΚ, όπως είπε ο Μιχάλης Μπακάκης πριν το ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Η Ενωση υποδέχεται το Σάββατο τους Ακρίτες και ο διεθνής δεξιός μπακ με δηλώσεις του στη Nova τόνισε ότι στόχος είναι μόνο τρίποντα από εδώ και πέρα.

«Ξέρουμε ότι η Ξάνθη διαθέτει ποιότητα, εμείς όμως είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά, έπειτα από τη νίκη στο κύπελλο, αλλά κι από το διπλό μέσα στον Πλατανιά. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε συνέχεια. Να παίξουμε για να κερδίσουμε και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εννοείται ότι πάντα η δύναμη της ΑΕΚ είναι η έδρα γιατί μας βοηθάει πάρα πολύ ο κόσμος. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Προσαρμοζόμαστε πάνω στον αντίπαλο κι έτσι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα» είπε αρχικά ο Μπακάκης και πρόσθεσε: «Φυσικά μπορούμε να κάνουμε ένα νέο σερί, αφού διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή και βγάζουμε όσα μας ζητάει στην προπόνηση κι επίσης έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Τέλος, αναφορικά με τη νίκη επί του Λεβαδειακού στο κύπελλο, είπε πως «στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, αφού ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι φυσούσε πολύς αέρας. Προσαρμοστήκαμε όμως στις συνθήκες του ματς, πετύχαμε ένα γκολ και καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι, παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε το πάνω χέρι για την πρόκριση. Στην έδρα μας θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αφού ξέρουμε τη δυναμή μας. Πιστεύω ότι θα πάρουμε κι εκεί τη νίκη και θα προκριθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα