Τζώρτζογλου: «Αδύναμοι και όχι αδιάφοροι»

Νίκος Τσιώκος
Τζώρτζογλου: «Αδύναμοι και όχι αδιάφοροι»

bet365

Ο Γιάννης Τζώρτζογλου τόνισε πως η οικογένειά του ούτε αδύναμη ούτε αδιάφορη είναι για τον Εργοτέλη. Με αποστολή... ανάγκης στην Καρδίτσα.

Για την πιθανή εμπλοκή της οικογένειάς του, τις φήμες για Άραβες και τα όσα συμβαίνουν στον Εργοτέλη μίλησε ο Γιάννης Τζώρτζογλου. Ο μεγαλομέτοχος των Κρητικών τόνισε ότι η οικογένειά του ούτε αδύναμη ούτε αδιάφορη είναι για τον σύλλογο του Ηρακλείου. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να συμβιβάσει και να συνυπάρξει με την ιδέα και το όραμά της για τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά η δήλωσή του

Με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ Εργοτέλης, αναλογιζόμενος το βάρος του ονόματός μου και σε συνδυασμό με την τελευταία φημολογία που μας εμπλέκει στα κοινά της ΠΑΕ.

Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο Εργοτέλης δεν έχει ανάγκη απο ποδοσφαιρικούς μεσσίες ούτε μπορεί να γίνει επικοινωνιακό παιχνίδι Σαουδάραβων κροίσων... Ο Εργοτέλης έχει τους ανθρώπους του, αυτούς που τα τελευταία χρόνια αποξενωθήκαν από μια μερίδα ελαχίστων σε ποσότητα και ποιότητα μισθοφόρων και εφήμερων παραγόντων... Παραγόντων που έμαθαν να ζουν από τον Εργοτέλη και όχι να τον υπηρετούν διασύροντας το όνομα του...

Η σιωπή όλων εμάς που οραματιστήκαμε ένα μεγάλο και υγιή Εργοτέλη ΗΘΙΚΑ και αγωνιστικά, από κάποιους μπορεί να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία, ενώ από κάποιους πιο ρομαντικούς και γνήσιους Εργοτελίτες ως αδιαφορία...

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω όλους τους υγιείς και ρομαντικούς Εργοτελίτες ότι η οικογένεια Τζωρτζογλου, που με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να συμβιβάσει και να συνυπάρξει την ιδέα της και το όραμα της για τον Εργοτέλη, ούτε αδύναμη μα ούτε και αδιάφορη είναι απέναντι στον ιστορικό σύλλογο...

Ο Εργοτέλης δεν είναι απλά μια Π.Α.Ε., είναι μια ΙΔΕΑ και εν πάση περιπτώσει δεν είναι σίγουρα αυτό που δείχνει τα τελευταία χρόνια...

Ιωάννης Τζώρτζογλου

Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Εργοτέλης

Με αποστολή... ανάγκης στην Καρδίτσα

Από εκεί και πέρα, δόθηκε μία μικρή παράταση ζωής, καθώς ο Εργοτέλης θα ταξιδέψει κανονικά στην Καρδίτσα για το ματς με την τοπική Αναγέννηση.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει, ενώ είναι εκτός και ο τραυματίας Δωματάς, και οι Κρητικοί θα πάνε στη Θεσσαλία με αποστολή... ανάγκης. Συγκεκριμένα, σε αυτή συμπεριλήφθηκαν μόλις 15 ποδοσφαιριστές, με τον Σταύρο Λαμπράκη να την ανακοινώνει με το πέρας της σημερινής προπόνησης.

Αυτή έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, με το βάρος να πέφτει στην τακτική. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Λεονάρντο, Άλλα, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούρτι, Αυγενικού, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Μάνος, Α. Καμαρά, Γαρεφαλάκης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα