Σίλβα: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν...»

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΟΡΤΟ!

Σίλβα: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν...»

Σίλβα: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν...»

Ο Μάρκο Σίλβα... απάντησε στα σενάρια που θέλουν την Πόρτο να ετοιμάζει κρούση στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν!

«Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για αυτό το θέμα. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την προπόνηση. Αυτό έκανα. Αυτό θα κάνω σήμερα και αυτό θα κάνω και αύριο. Θα προπονήσω την ομάδα μου και θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου. Δεν έχω κάποια επαφή. Αυτό έχω να απαντήσω. Δεν έχω μιλήσει ο ίδιος με κάποιον. Και το τι μπορεί να λέει ο καθένας, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Έχω τεράστιο σεβασμό για το σύλλογο στον οποίο δουλεύω και σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου καλά, όπως κάνει ο καθένας μέσα σε αυτό το σύλλογο» ήταν η απάντηση του Μάρκο Σίλβα στα πορτογαλικά σενάρια για επαφές με την Πόρτο. Μάλιστα, οι Ιβηρες τονίζουν πως οι «Δράκοι» θα επιδιώξουν να μιλήσουν και με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρουν πως υπάρχει ρήτρα 500.000 ευρώ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται!

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Νova και για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν!

«Είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής ο Λεβαδειακός έχει κάνει πολύ καλή χρονιά. Ξέρουμε πως έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και όλοι γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο. Το διαπιστώσαμε στον πρώτο γύρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Λεβαδειακό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον κερδίσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε κοντά στην εικόνα του καλύτερου Ολυμπιακού για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να παρουσιάσουμε μία όμορφη εικόνα» είπε για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Μανιάτης επέστρεψε και ο Σίλβα σχολίασε την παρουσία του αρχηγού των Πειραιωτών στα Χανιά!

«Δεν είναι έκπληξη. Όλοι γνωρίζουμε τι είναι ο Γιάννης Μανιάτης για την ομάδα. Εσείς τον γνωρίζετε πολύ καλύτερα. Είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Μετά από πολύ καιρό πήρε χθες μία ευκαιρία για να βοηθήσει την ομάδα του. Έχουμε μία θετική εικόνα από τη συμμετοχή του. Είναι κάτι το οποίο είχε δείξει και στις προπονήσεις, όπως το έδειξε και στον αγώνα. Έχει πάντα την ίδια θέληση και διάθεση για να προσφέρει στην ομάδα. Κέρδισε χρόνο συμμετοχής. Είμαστε ικανοποιημένοι. Όπως ξέρουμε, δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επιστρέψει στη θέση που είχε. Πρέπει να παλέψει και να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τη θέση. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος το θέλει».

Best of internet