Με Μποτία, αλλά χωρίς Ομάρ

Με Μποτία, αλλά χωρίς Ομάρ

Gazzetta team
Με Μποτία, αλλά χωρίς Ομάρ

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως ο Σίλβα είδε τους Ομάρ και Φινμπόγκασον να μένουν εκτός πλάνων! Γύρισε ο Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τα Χανιά και στρέφει το βλέμμα του στο ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει στην διάθεσή του τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα κι ακολούθησε κανονικά την προπόνηση! Αντίθετα, ο Πορτογάλος είδε δυο ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων! Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρέθηκε στη Νορβηγία για τη γέννηση του παιδιού του, ενώ ο Φινμπόγκασον αισθάνθηκε σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο (αριστερά) και δεν μπόρεσε να προπονηθεί!

Ο Φουστέρ γύρισε από την πατρίδα του και επανήλθε στις προπονήσεις του Ρέντη. Ο Χουτεσιώτης έχει πυρετό ενώ εκτός ήταν και ο Μπουχαλάκης που έκανε ατομικό. Αποθεραπεία έκαναν όσοι έπαιξαν στα Χανιά ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα