Με Μποτία, αλλά χωρίς Ομάρ

Με Μποτία, αλλά χωρίς Ομάρ

Gazzetta team
Με Μποτία, αλλά χωρίς Ομάρ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αλμπέρτο Μποτία επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως ο Σίλβα είδε τους Ομάρ και Φινμπόγκασον να μένουν εκτός πλάνων! Γύρισε ο Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τα Χανιά και στρέφει το βλέμμα του στο ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει στην διάθεσή του τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα κι ακολούθησε κανονικά την προπόνηση! Αντίθετα, ο Πορτογάλος είδε δυο ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων! Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρέθηκε στη Νορβηγία για τη γέννηση του παιδιού του, ενώ ο Φινμπόγκασον αισθάνθηκε σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο (αριστερά) και δεν μπόρεσε να προπονηθεί!

Ο Φουστέρ γύρισε από την πατρίδα του και επανήλθε στις προπονήσεις του Ρέντη. Ο Χουτεσιώτης έχει πυρετό ενώ εκτός ήταν και ο Μπουχαλάκης που έκανε ατομικό. Αποθεραπεία έκαναν όσοι έπαιξαν στα Χανιά ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα