Μέσα ο Μπερτόλιο στον Αστέρα

Μέσα ο Μπερτόλιο στον Αστέρα

Μέσα ο Μπερτόλιο στον Αστέρα

Ο Φακούντο Μπερτόλιο συμμετείχε σ' ένα μέρος της σημερινής προπόνηση του Αστέρα για να συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία οι Δημούτσος, Ντουντού.

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο συνέχισε ο Αστέρας. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, σ' ένα μέρος της οποίας συμμετείχε και ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε ασκήσεις συντονισμού και ευλυγισίας με κοντρόλ, πάσα και επιτάχυνση, τακτικής, πρέσινγκ και σουτ.

Στο Αγρίνιο ταξιεδύει ο Αστέρας για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό. Σε απόδοση 2.20 στη Viatabet το ενδεχόμενο να σημειωθούν τρία ή περισσότερα τέρματα.

Από αυτές απουσίαζαν οι Δημούτσος, Ντουντού, οι οποίοι έκαναν θεραπεία. Έτσι, η προετοιμασία των Αρκάδων θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (9/1), με το πέρας της οποίας ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

Best of internet