«Σε δίκη ο Νεϊμάρ»!

«Σε δίκη ο Νεϊμάρ»!

Gazzetta team
«Σε δίκη ο Νεϊμάρ»!

bet365

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας αποφάσισε ο Νεϊμάρ να περάσει από δίκη σχετικά με τις παρατυπίες της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Cadena Ser αποκαλύπτει ότι ο Δικαστής Χοσέ ντε λα Μάτα αποφάσισε να απαγγείλει τις κατηγορίες της απάτης και της απιστίας στον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος θα δικαστεί για τις παρατυπίες, που εντοπίσθηκαν, στη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Εκτός από τον Νεϊμάρ, η εισαγγελεία έχει ζητήσει να απαγγελθούν κατηγορίες στους Μπερτομέου, Ροσέλ, στον πατέρα του Λουίς Άλβαρο ντε Ολιβέιρα, στη Σάντος και στην Μπαρτσελόνα. Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις κατηγορίες της επενδυτικής εταιρείας DIS, που θα έπρεπε να εισπράξει το 40% του ποσού της μεταγραφής.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πετύχει το πρώτο τέρμα του ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαστιά.

Η εταιρεία έλαβε 17,1 εκατ. ευρώ, όμως η έρευνα έδειξε ότι η μεταγραφή κόστισε 83,3 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται να έχει αποδεχθεί το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας. Η κατηγορία της απιστίας έγκειται στο γεγονός ότι ο Νεϊμάρ υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα χωρίς να ενημερώσει την DIS, κάτι που αποτελούσε προϋπόθεση της μεταξύ τους συμφωνίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα