«Άδειασε» Ντάνι Άλβες η Μπαρτσελόνα

«Άδειασε» Ντάνι Άλβες η Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
«Άδειασε» Ντάνι Άλβες η Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε με σκληρά λόγια για τα ΜΜΕ, όμως η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι δε συμμερίζεται τόσο επιθετικές απόψεις.

Ο Ντάνι Άλβες τα έβαλε με τα ΜΜΕ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα στον λογαριασμό του στο instagram, όμως η Μπαρτσελόνα λίγο αργότερα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι δε συμμερίζεται τις απόψεις του.

«Στα αλήθεια κάθε μέρα που περνά ντρέπομαι όλο και πιο πολύ που είμαι μέρος αυτού του αθλήματος, του πως κάποιοι μας χρησιμοποιούν και πως παίζουν μαζί μας. Σκέφτηκα ότι κάποια μέρα θα βγαίναμε να υπερασπιστεί ο καθένας τα χρώματά του, την ομάδα, αν κέρδιζα ή αν έχανα θα πήγαινα στο σπίτι μου χαρούμενος ή θυμωμένος. Σήμερα είμαστε αντικείμενα για να μας χρησιμοποιεί ο Τύπος, για να μας εκμεταλλεύονται οι δημοσιογράφοι και να πωλούν εφημερίδα. Κάθε μέρα που περνά μιλάμε όλο και λιγότερο για ποδόσφαιρο, τακτική, παιχνίδια, γκολ, αποκρούσεις και θέαμα. Τι γαμ@@@@α σκουπίδια είσαστε» έγραψε ο Βραζιλιάνος αμυντικός, πριν έρθει η ανακοίνωση των Καταλανών.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πετύχει το πρώτο τέρμα του ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαστιά.

«Ο παίκτης εξέφρασε ελεύθερα τις απόψεις του, όμως η Μπαρτσελόνα πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι δεν υποστηρίζει ούτε συμμερίζεται τέτοιες επιθετικές απόψεις, σαν αυτές που δημοσιεύθηκαν».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα