Μπουκουβάλας: «Θέλουμε ανάλογη συνέχεια»

Μπουκουβάλας: «Θέλουμε ανάλογη συνέχεια»

Απόστολος Παγώνης
Μπουκουβάλας: «Θέλουμε ανάλογη συνέχεια»

bet365

Για το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε ο Ηρακλής το 2016 μίλησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Με δηλώσεις του στάθηκε στην δύσκολη αποστολή στη Ν. Σμύρνη, αλλά και για το Κύπελλο.

Ο Μπουκουβάλας με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για την «πρόκληση» που περιμένει τον Ηρακλή την Κυριακή (10/1), καθώς πηγαίνει σε μία δύσκολη έδρα για να αντιμετωπίσει μία πολύ αξιόλογη ομάδα, όπως ο Πανιώνιος.

«Ναι, σίγουρα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα αναμετρηθούν δύο πολύ καλές και σοβαρές ομάδες. Ο Πανιώνιος, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έχει δείξει μία αξιοπρεπέστατη πορεία, είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Όμως και εμείς είμαστε το ίδιο, άλλωστε βαθμολογικά είμαστε κοντά και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

-Τι πρέπει να προσέξει ο Ηρακλής, τι στοιχεία πρέπει να έχει στο παιχνίδι του, ώστε να φύγει «αλώβητος» απ’ τη Νέα Σμύρνη;

«Νομίζω ότι πριν τον αγώνα δε μπορούμε να μιλήσουμε για στοιχεία. Αυτό που ξέρουμε καλά, είναι ότι ο αντίπαλός μας στηρίζεται πολύ στη γρήγορη επίθεσή του και παίζει καλά την κόντρα επίθεση».

-Με δεδομένο ότι ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα στον πρώτο γύρο απ’ το Καυτανζόγλειο, παρότι ο Ηρακλής είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, είναι θέμα που σας προβληματίζει, που σας γεμίζει με άγχος;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Κανείς αντίπαλος δε μας φοβίζει, ούτε αγχωνόμαστε. Μην ξεχνάμε, ότι από το πρώτο παιχνίδι, έχει περάσει και αρκετός καιρός και άλλαξαν πολλά από τότε. Κρατάμε το ότι είχαμε μία καλή παρουσία απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το ίδιο θα κοιτάξουμε να κάνουμε και την Κυριακή και ελπίζω να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

-Το 2016 μπήκε με το «δεξί» για την ομάδα μας, καθώς νίκησε με το εμφατικό 3-0 την Καλλονή για το πρωτάθλημα, αλλά και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, με την εκτός έδρας νίκη με 0-1 στη Βέροια.

«Κοιτάξτε, η πρόκριση δεν κρίθηκε ακόμη, πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά και στην έδρα μας. Με τη βοήθεια που σίγουρα θα έχουμε και από τον κόσμο μας, νομίζω ότι θα πάρουμε την πρόκριση που τόσο επιθυμούμε. Αυτό που ελπίζω για τη νέα χρονιά, είναι να έχουμε την υγεία μας και να έχουμε καλή πορεία με την ομάδα!»

Θα συνεχίσει το σερί του και στη Νέα Σμύρνη ο Ηρακλής ; Στο 4.20 στη Vistabet το διπλό απέναντι στον Πανιώνιο.

-Η ομάδα με τις 2 επιτυχίες της, έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της και δημιούργησε προσδοκίες για τη συνέχεια.

«Η αλήθεια είναι ότι το 2016 ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για μας και μακάρι όλη η συνέχεια στο δεύτερο γύρο αλλά και στο Κύπελλο να είναι ανάλογη. Είναι σημαντικό ο Ηρακλής να έχει νίκες και επιτυχίες. Το αξίζει η ομάδα και ο κόσμος της που ακολουθεί παντού και πάντα και μας στηρίζει θερμά!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα