Eνας Μάκης Ψωμιάδης μας χρειάζεται...

Eνας Μάκης Ψωμιάδης μας χρειάζεται...

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Eνας Μάκης Ψωμιάδης μας χρειάζεται...

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος απορεί με την απήχηση που είχε ο μακαρίτης πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας ακόμα και σε όσους θεωρητικά είχε αδικήσει, όπως η ΑΕΚ που έστειλε και στεφάνι στην κηδεία του!

Οταν έμαθα την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Μάκη Ψωμιάδη, ομολογώ, ότι όπως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων, ξαφνιάστηκα! Εκανα αυτό που είμαι σίγουρος ότι έκαναν οι περισσότεροι όταν αναρωτήθηκα φωναχτά, «έλα ρε, πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης;»

Ενα σχεδόν... μυθικό πρόσωπο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο μας, αλλά για το ίδιο το ελληνικό κράτος που μέχρι το 2011 δεν μπορούσε να το συλλάβει, παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις, μου φαινόταν δύσκολο ότι θα τον έπαιρνε ο Χάρος σε σχετικά μικρή ηλικία.

Μπροστά στο θάνατο, όμως, είμαστε όλοι ίσοι και ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ και της Καβάλας εγκατέλειψε τα εγκόσμια, ακολουθώντας την κατάληξη που έχουμε όλοι εμείς οι θνητοί.

Αυτό που φαίνεται, όμως, ότι δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ, είναι η υστεροφημία του! Στα μηνύματα που διάβασα στο gazzetta.gr η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων των αποχαιρετούσε με θερμά λόγια! Ατάκες όπως «RIP Big Mac, «ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει» και «καλό ταξίδι Μάκαρε» ήταν περισσότερες από όσες τον σχολίαζαν με αρνητικό τρόπο.

Πολλοί αναρωτιούνται εάν τελικά οι νεκροί δεδικαίωνται, η απάντηση όμως, για τον Μάκη Ψωμιάδη είναι εύκολη καθώς στη συνείδηση των περισσοτέρων συμπατριωτών μας, πανηγυρικά δικαιώθηκε!

Παρά την καταδικαστική απόφαση για την κατάχρηση των 22 εκατομμυρίων στην ΑΕΚ και παρά την καταδίκη για την εμπλοκή του στα στημένα του 2011, ο Big Mac είναι ολοφάνερο ότι έκανε... γκελ στον μέσο Ελληνα! Η ξεχωριστή προσωπικότητα του, το στιλ του, το μπόι του, ακόμα και το δέος και ο φόβος που προκαλούσε, δημιούργησαν μία εικόνα θετική στους περισσότερους, παρά τις κατηγορίες και τα σενάρια για εκβιασμούς, τραμπουκισμούς, δολιοφθορές, υπεξαιρέσεις και στήσιμο αγώνων!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και η ΑΕΚ, η ομάδα που με απόφαση δικαστηρίου ζημιώθηκε με 22 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πήρε από τα ταμεία της την εποχή που τη διοικούσε, έστειλε στεφάνι στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν λοιπόν ακόμα και το θύμα αναγνωρίζει τον θύτη, τότε τι μπορεί να πεις κανείς για τον Μάκη Ψωμιάδη; Ισως μάλιστα εάν ζούσε, να μπορούσε να επιχειρήσει την ενασχόληση του με τα κοινά όπως έκανε ο άλλος κατηγορούμενος για τα στημένα του 2011 Αχιλλέας Μπέος. Τέτοια δημοφιλία ούτε ο Πρωθυπουργός δεν είχε την εποχή του δημοψηφίσματος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος