Τα είπαν Τζανετόπουλος-Πογιέτ

Τα είπαν Τζανετόπουλος-Πογιέτ

Θοδωρής Βασίλης
Τα είπαν Τζανετόπουλος-Πογιέτ

bet365

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος έμεινε ξανά εκτός αποστολής της ΑΕΚ και ο ίδιος είχε συνάντηση με τον Γκουστάβο Πογιέτ μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν δείχνει να υπολογίζει τον Άνταμ Τζανετόπουλο κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Ο 21χρονος αμυντικός μετά το τέλος της προπόνησης βρέθηκε στο γραφείο του προπονητή του όπου και είχε συνάντηση με τον Γκουστάβο Πογιέτ. Πιθανότερη αιτία της συνάντησης ήταν οι λόγοι που ο παίκτης είναι πλέον εκτός πλάνων παρά το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν βρισκόταν στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Το συμβόλαιό του Τζανετόπουλου με την Ένωση λήγει το 2017 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για επέκταση της συνεργασίας, αν και με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα