Κισσαμικός-Καλλιθέα 0-0

Νίκος Μαρούδας
Κισσαμικός-Καλλιθέα 0-0

bet365

Κισσαμικός και Καλλιθέα έκαναν... ποδαρικό στην Football League για το 2016, σε ένα μέτριο παιχνίδι που έμεινε στο 0-0...

Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην Football League δεν θα το θυμάται κανείς μετά από μόλις λίγες ώρες και αυτό γιατί Κισσαμικός και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 σε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι...

Κισσαμικός και Καλλιθέα, ήθελαν να μπουν στο 2016 με νίκη, όμως δεν τα κατάφεραν με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι μόλις στο 14' με το σου του Μάντζη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του Κισσαμικού στο πρώτο μέρος, με την Καλλιθέα να παίρνει στη συνέχεια την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Η επανάληψη ήταν ακόμα χειρότερη από φάσεις... Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, με τους φιλοξενούμενους πιο απειλητικούς με μακρινά σουτ να ψάχνουν το γκολ. Τελικά δεν τα κατάφεραν και στο 92' ο Κισσαμικός παραλίγο να φτάσει στο 1-0, όταν ο Σταύρου έκανε το σουτ με τον Λαζαρίδη να αιφνιδιάζεται αλλά τελικά να κρατάει τον βαθμό.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Μάντζης, Λώττας (74' Μάνιας), Ν' Γκουέμ, Πότσι, Ποσίνκοβιτς (79' Βλάχος), Βαττής (67' Τσουβαλτσίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Μουκτάρης, Πίκολο, Μπούζας (64' Σταύρου), Αρναρέλλης, Σμυρλής (85' Τσίπρας), Γκίνη, Τεγούσης, Τζάκσον (70' Κατσικογιάννης), Φράγκος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα