Σόλιντ: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε»

Σόλιντ: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε»

Gazzetta team
Σόλιντ: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε»

bet365

Ο Τροντ Σόλιντ μίλησε για το 16 στα 16 που ισοφαρίστηκε και στάθηκε στο ματς με την Άντερλεχτ μοιράζοντας τις πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Σόλιντ πλέον έχει παρέα του Μάρκο Σίλβα στο επίτευγμα με τις 16 σερί νίκες. Βέβαια, κόντρα στο Λεβαδειακό αναμένεται να σπάσει και αυτό το ρεκόρ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαστιά.

Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε γι αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, τονίζοντας:

«Για να πετύχεις τέτοια ρεκόρ χρειάζεσαι, προφανώς, καλή ομάδα. Πολύ καλούς, ποιοτικούς, παίκτες αλλά και παίκτες με δυνατούς χαρακτήρες. Πνευματικά ικανούς. Επίσης πρέπει να βλέπεις ματς με ματς και να μην κοιτάς μακριά. Είναι προφανώς πολύ ωραίο να γράφεται το όνομά σου στην ιστορία ενός συλλόγου. Χαίρομαι κι εγώ που έμεινε το δικό μου στην ιστορία του Ολυμπιακού μ' αυτό το σερί. Την ώρα που προπονείς όμως, το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι τα ρεκόρ», μας είπε αρχικά ο κ. Σόλιντ για να συνεχίσει: «Πώς αισθάνομαι που ισοφάρισε ο Ολυμπιακός το ρεκόρ μου και μπορεί να το σπάσει; Όλα τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Αργά ή γρήγορα συμβαίνει αυτό. Μακάρι να συμβεί. Δεν είναι κάτι που θα με στεναχωρήσει. Κάθε άλλο... Προσωπικά έχω και ρεκόρ 15 νικών ως προπονητής στο Βέλγιο».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ματς με την Άντερλεχτ:

«Η Άντερλεχτ είναι μια νέα ομάδα με νέους παίκτες. Παίζουν καλύτερα στα ευρωπαϊκά ματς απ' ότι παίζουν στα ματς πρωταθλήματος στο Βέλγιο. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει κάνει πολύ σπουδαία ματς φέτος στο UEFA Champions League. Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό ακόμα και τώρα όποτε μπορώ. Νομίζω πως το πρώτο ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες είναι πολύ σημαντικό για το ποιός από τους δύο θα προκριθεί. Θα έλεγα ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης για Ολυμπιακό και Άντερλεχτ αν και μετά το πρώτο ματς θα έχουμε πιο σαφή εικόνα, καθώς όπως προείπα εκτιμώ πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ποιος θα προκριθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα