Τα δεδομένα για Σίλντενφελντ

Τα δεδομένα για Σίλντενφελντ

Νίκος Ρόλλας
Τα δεδομένα για Σίλντενφελντ

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει τα δεδομένα γύρω από το ενδεχόμενο επιστροφής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό...

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σέρχιο Σάντσεθ στα Γιάννενα έχει ως αποτέλεσμα ο Ισπανός αμυντικός να μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες και στον Παναθηναϊκό να κάνουν σκέψεις απόκτησης ενός κεντρικού. Αμέσως-αμέσως, το πρώτο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν ενός όχι και τόσο παλιού γνώριμου του «τριφυλλιού», του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Το Gazzetta.gr έψαξε την υπόθεση του Κροάτη αμυντικού και σας παρουσιάζει τα δεδομένα γύρω από αυτή, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» αποφασίσουν να προχωρήσουν στην απόκτηση στόπερ, με τον «Σίφο» να είναι ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό στο κέντρο της οπισθοφυλακής...

Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε οτι ο «Σίφο» δεν είναι ελεύθερος, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέχρι το 2018, καθώς το καλοκαίρι υπέγραψε για 3 χρόνια. Ωστόσο από την αρχή της σεζόν λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι, χάνοντας όλα τα ματς της ομάδας στο Champions League.

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, όμως επειδή έχασε την προετοιμασία και απουσιάζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε αυτός, ούτε το τεχνικό επιτελείο βιάστηκαν να παίξει.

Το γεγονός όμως οτι το πρωτάθλημα στην Κροατία έχει διακοπή για περίπου δύο μήνες (από τα μέσα Δεκεμβρίου) και ξαναρχίζει στα μέσα Φεβρουαρίου, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στον στόχο που έχει να δώσει το παρών με την Κροατία στο Euro της Γαλλίας. Αν δεν έχει λεπτά συμμετοχής ο Άντε Τσάτσιτς δύσκολα θα τον συμπεριλάβει στους εκλεκτούς του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Αυτό όμως είναι το σημείο που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Αν αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι, θα αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για τον Σίλντενφελντ, καθώς θα έχει λιγότερους παίκτες να ανταγωνιστεί για να μπει στην βασική εντεκάδα για να πάρει λεπτά στα πόδια του, από ότι στο Ζάγκρεμπ.

Υπέρ των «πράσινων» βέβαια είναι και το γεγονός οτι ο Κροάτης γνωρίζει καλά την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, έχει εξαιρετικές αναμνήσεις από τα δύο χρόνια του στην Λεωφόρο και μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για το «τριφύλλι» όταν του δίνεται η ευκαιρία... Κάτι που σημαίνει οτι μπορεί και αυτός από την πλευρά του να πιέσει, προκειμένου η Ντιναμό να πει το «ναι» σε ενδεχόμενη πρόταση δανεισμού από τον Παναθηναϊκό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα