Πανιώνιος: Προσπάθησε για Βλαχοδήμο

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Προσπάθησε για Βλαχοδήμο

bet365

Ο Πανιώνιος ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπουμάλ τον οποίο είχε βρει στο πρόσωπο του Βλαχοδήμου ο οποίος όμως τελικά συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου είχε βρει ο Πανιώνιος τον αντικαταστάτη του Ολιβιέ Μπουμάλ. Όπως αναφέρει το Goal οι «κυανέρυθροι» βρίσκονταν σε επαφές με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, πριν ο Βλαχοδήμος συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, η αναζήτηση του παίκτη που θα αναλάβει τον ρόλο του Μπουμάλ συνεχίζεται, ενώ σύμφωνα με την Sportday δεν αποκλείεται ο Πανιώνιος να κάνει κίνηση στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του 24χρονου άσου. Πάντως, μέχρι στιγμής υπάρχει στάση αναμονής στην όποια σκέψη γίνεται, μέχρι ξεκαθαρίσει το θέμα της ρήτρας του παίκτη που έχει προκύψει μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα