Σφράγισε εισιτήριο η Θέλτα!

Gazzetta team
Σφράγισε εισιτήριο η Θέλτα!

bet365

Η Κάντιθ είχε τον αέρα της πρόκρισης επί της Ρεάλ, αλλά η Θέλτα είχε ουσία και... Γκουιντέτι! Ο Σουηδός πέτυχε δυο γκολ και η ομάδα του Βίγκο επικράτησε εκτός έδρας 3-0. Αλμα πρόκρισης και η Λας Πάλμας.

Η Κάντιθ πανηγύρισε σα να πήρε την κούπα, όταν απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χαρτιά, ωστόσο στη φάση των «16» δεν μπόρεσε να μετατρέψει τον ενθουσιασμό της σε ουσία, αφού η Θέλτα ήταν πολύ σοβαρή για να γκελάρει. Τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο κατηγορίες κι αυτό αποτυπώθηκε περίτρανα και στον αγωνιστικό χώρο! Η ομάδα του Βίγκο ήταν κυρίαρχη, επικράτησε 3-0 στο Ραμόν ντε Καράνθα και ο επαναληπτικός στην έδρα της μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, απείλησαν τη Θέλτα με τον Σάλβα, χωρίς όμως να πετύχουν γκολ! Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και με τον Γκουιντέτι στο 25' έκοψαν την όρεξη της Κάντιθ! Ο Τζόνι Κάστρο στο 58' πέτυχε το 2-0 και στο 79' ο Γκουιντέτι με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του διαμόρφωσε το 3-0!

Αλμα πρόκρισης η Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας πήρε εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, επικράτησε στο Ιπουρουα της Εϊμπάρ 3-2 και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Copa den Rey. Η ομάδα του Μεντιλιμπαρ με φόρα από τις δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10' ο Χαΐροβιτς άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα έδωσαν το δικαίωμα στη Λας Πάλμας να απαντήσει άμεσα και στο 16' να ισοφαρίσει με τον Αρτίλες. Η Εϊμπάρ αντέδρασε και τέσσερα λεπτά αργότερα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σαούλ! Η Λας Πάλμας ήταν πιο κινητική στην επανάληψη και ο Μουμπάρακ στο 60' ισοφάρισε 2-2. Η αποβολή του Χαΐροβιτς στο 82' έδωσε στους φιλοξενούμενους το πάνω χέρι και τα πράγματα έγιναν ευκολότερα όταν η Εϊμπάρ έμεινε με εννέα (!!) λόγω αποβολής του Εσκαλάντε. Ετσι, στο 90΄ο Μομο διαμόρφωσε το 3-2, ενώ στην επόμενη φάση έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα τέρματα!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα