Πέτριτς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Πέτριτς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Πέτριτς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός, ώστε να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει με νίκη από τα Γιάννενα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δύσκολο, με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει, αλλά ξέραμε πως θα ήταν μία δύσκολη μάχη. Δείξαμε χαρακτήρα κι επιστρέψαμε στο ματς για να αλλάξουμε το παιχνίδι. Το Κύπελλο Είναι βασικός στόχος, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαστε μακριά στο πρωτάθλημα, συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο» είπε αρχικά και σε ερώτηση για το γκολ του που μπήκε λίγο πριν μπει στην θέση του Μπεργκ...

«Είναι μία από τις στιγμές... Συνήθως, όταν υπάρχει στημένη φάση οι προπονητές περιμένουν, καθώς ο παίκτης που πρόκειται να μπει είναι “κρύος”, δεν είναι συγκεντρωμένος. Είμαι χαρούμενος που δεν με άλλαξε κι έτσι θα πρέπει να αισθάνεται κι εκείνος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα