Στραματσόνι: «Το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας»

Στραματσόνι: «Το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του αλλά όχι και από το γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός.

«Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει με μένα προπονητή εκτός έδρας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα, γιατί δεχτήκαμε ένα απίστευτο γκολ. Όμως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ που δεχτήκαμε» είπε αρχικά στην κάμερα του OTE TV χωρίς να έχει πληροφορηθεί, προφανώς, πως ο Ακόστα είναι σε θέση οφ-σάιντ.

Για τον Εσιέν και τον Ζέκα και την απόδοση της μεσαίας γραμμής: «Παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκω την καλύτερη ισορροπία στην ομάδα. Οι μέσοι μας έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είχαμε δοκιμάσει τον Ζέκα σε ρόλο αμυντικού χαφ και πιο δημιουργικό τον Εσιέν στην προπόνηση, αλλά όχι σε αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος που έχουμε δύο παίκτες σε δύο θέσεις, για να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός. Χαίρομαι και για τον Πέτριτς, γιατί βοήθησε πολύ».

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε Ο Στραματσόνι δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είμαι λυπημένος, γιατί ο Σάντσεθ έσπασε το χέρι του. Δεν έχει σημασία αν είναι παίκτης δικός μας ή της αντίπαλης ομάδας, είναι κάτι που σίγουρα με στενοχωρεί. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Μετά τον Πανθρακικό, ζήτησα από τους παίκτες μου να μεγαλώσουν ως νοοτροπία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το σημερινό ήταν το καλύτερό μας εκτός όσο είμαι εγώ στον Παναθηναϊκό και το κάναμε απέναντι σε ομάδα που είναι πολύ καλή στο γήπεδό της και χάνει δύσκολα".

Για το αν ήταν το καθοριστικό σημείο η αποβολή του Καρανίκα:

"Δώσαμε άλλο ένα δώρο στον αντίπαλο με το γκολ που έβαλε, αλλά η ομάδα μου είχε πολύ καλή αντίδραση και είχε τον έλεγχο μετά απ' αυτό το γκολ. Εσείς λέτε για την κόκκινη, εγώ λέω ότι θα μπορούσε να σκοράρει η ομάδα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και πριν και μετά την αποβολή και μετά ψάξαμε το δεύτερο γκολ που δείχνει νοοτροπία μεγάλης ομάδας".

Για την εικόνα της ομάδας του:

"Για το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας είπα ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας επιθετικά. Σήμερα το επαναλάβαμε, που σημαίνει ότι οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που λέμε. Τους είπα μπράβο στα αποδυτήρια, γιατί βελτιώνονται. Δεν πρέπει να μείνουμε σ' αυτό, αλλά να συνεχίσουμε έτσι".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα