Ο Πανιώνιος στηρίζει την «Make a Wish» Ελλάδος

Ο Πανιώνιος στηρίζει την «Make a Wish» Ελλάδος

Ο Πανιώνιος στηρίζει την «Make a Wish» Ελλάδος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι στο πλευρό της «Make A Wish», δείχνοντας έτσι τη συμπαράστασή της στα παιδιά.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στέκεται δίπλα στην "Make A Wish" Ελλάδος και στις προσπάθειες που κάνει για την πραγματοποίηση των ευχών, των σημαντικότερων συμπολιτών μας, των παιδιών. Αντιπροσωπεία της διοίκησης, αποτελούμενη από τους κ.κ. Μιγόπουλο, Κατσιγιάννη, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Σωκράτης Διούδης παρεβρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργάνωσαν από κοινού οι ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και το μουσικό μεζεδοπωλείο "Τα Καλά Παιδιά". Ολα τα έσοδα της άκρως επιτυχημένης βραδιάς, διατέθηκαν στην "Make A Wish" Ελλάδος.

Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τρεις από τους σημαντικότερους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και συμπαραστάτες της διοίκησης, κ.κ. Κυριάκος Σκούρας (Ranch), Νίκος Παρασκευόπουλος (MEXX), Γιάννης Καπετανάκης (Transcombi SA).

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Νίκος Μιγόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντοτε θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, η μοναδική λύση είναι η αλληλεγγύη. Στόχος μας είναι να κάνουμε έστω και ένα παιδί να χαμογελάσει. Αν το καταφέρουμε, τότε είμαστε επιτυχημένοι".».

Best of internet