Κάταγμα και χειρουργείο ο Σάντσεθ!

2-3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΣΤΟΠΕΡ!

Κάταγμα και χειρουργείο ο Σάντσεθ!

Σοκ στον Παναθηναϊκό με τον Σέρχιο Σάντσεθ! Ο Ισπανός στόπερ σε μία έξοδο του Κοτσόλη, τραυματίστηκε στον βραχίονα, υπέστη κάταγμα και μπαίνει στο χειρουργείο! Δύο με τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Κάταγμα και χειρουργείο ο Σάντσεθ!

Μόνο καλά δεν ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Μόλις στο 8', ο Στέφανος Κοτσόλης βγήκε από την εστία του για να διώξει την μπάλα, πήρε... παραμάζωμα τον Σέρχιο Σάντσεθ, με τον Ισπανό στόπερ να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο Σάντσεθ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον βραχιόνα και για αυτό τον λόγο έφυγε με το ασθενοφόρο του γηπέδου για το πλησιέστερο νοσοκομείο, ώστε να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ακόμα ένας αμυντικός εκτός για τον Παναθηναϊκό. Σε απόδοση 2.03 στη Novibet να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ η Καλλονή στους «πρασίνους».

Λίγα λεπτά αργότερα, οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στον βραχίονα και ο έμπειρος άσος θα μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημα! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 2-3 μήνες. Ένα πλήγμα πολύ μεγάλο για την άμυνα του Παναθηναϊκού με το... καλημέρα του 2016!

Best of internet