Συνάντηση με τον Δήμο ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Συνάντηση με τον Δήμο ο Πανιώνιος

bet365

Την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης, Κλαίρη Δεληγιάννη συνάντησε ο ειδικός σύμβουλος της διοίκησης του Πανιωνίου, Βασίλης Γκαγκάτσης, στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της ομάδας με την περιοχή...

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνάντηση μεταξύ του Ειδικού Σύμβουλου της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Βασίλη Γκαγκάτση και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, του Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Κλαίρης Δεληγιάννη.Ana

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και του Δήμου Νέας Σμύρνης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής που αφορούν τους φιλάθλους-συμπολίτες μας.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι ενέργειες που προτίθεται να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε μέλη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων να μπορούν να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια του Ιστορικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα