«Έβραζε» με τη διαιτησία ο Πελεγκρίνι

«Έβραζε» με τη διαιτησία ο Πελεγκρίνι

Κώστας Ζάλιαρης
«Έβραζε» με τη διαιτησία ο Πελεγκρίνι

bet365

Για δύο καθοριστικές αποφάσεις του ρέφερι, Μπόμπι Μάντλεϊ, έκανε λόγο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά την ήττα (2-1) της Μάντσεστερ Σίτι από την Έβερτον στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ στο «Γκούντισον Παρκ».

Τα «ζαχαρωτά», που προτού ανοίξουν το σκορ είχαν δει δύο φορές το σημαιάκι του επόπτη να σηκώνεται για οφσάιντ και να μην μετρούν τα δύο... πρώτα γκολ που πέτυχαν, εξασφάλισαν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ», με τη Σίτι να έχει βρεθεί σε πολύ κακή βραδιά.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αν και δεν θέλησε να δικαιολογήσει την εμφάνιση της ομάδας του με τα λάθη της διαιτησίας, μίλησε για δύο φάσεις που κατά την άποψή του ήταν πασιφανείς και έπρεπε να υπάρχει καλύτερη κρίση από τον ρέφερι.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από δύο φάσεις που ήταν καθοριστικές... Στο πρώτο γκολ υπάρχει οφσάιντ (σ.σ ο Λουκάκου δεν συμμετέχει στη φάση, αλλά είναι εκτεθειμένος στο σουτ του Μπάρκλεϊ, από το οποίο πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε ο Μόρι) και δεν δόθηκε ποτέ. Είναι απίστευτο... Επίσης, έγινε ένα πεντακάθαρο πέναλτι στον Χεσούς Νάβας κι επίσης δεν το είδε ο ρέφερι. Είναι δύο καθαρές φάσεις και γι' αυτό τις αναφέρω και μπορώ να τις σχολιάσω» είπε ο Χιλιανός τεχνικός των «πολιτών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα