Δικαστήρια ή αναμονή για Βλαχοδήμο!

Gazzetta team
Δικαστήρια ή αναμονή για Βλαχοδήμο!

bet365

Ο Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Στραματσόνι θα αποφασίσει αν η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί τώρα ή το καλοκαίρι, λόγω της ρήτρας 300 χιλιάδων ευρώ που έχει βάλει ο Ολυμπιακός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) στα γραφεία της ΠΑΕ, πέρασε τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το 2019, ωστόσο είναι άγνωστο το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Όπως αναφέρει το Goal, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει προπονήσεις με το Τριφύλλι και ο Αντρέα Στραματσόνι θα κρίνει αν η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί άμεσα ή τον ερχόμενο Ιούλιο.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός, πριν λύσει τη σύμβασή του με τον Βλαχοδήμο το περασμένο καλοκαίρι (είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016), έβαλε ρήτρα το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ για την επιστροφή του σε ελληνικό σύλλογο έως τις 30/6/2016. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που οι ελληνικές ομάδες δεν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Πράγμα που σημαίνει, πως αν ο Παναθηναϊκός ενεργοποιήσει τη συμφωνία, ενεργοποιεί αυτόματα και τη ρήτρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε νέα σύγκρουση με τον αιώνιο αντίπαλο. Αν κριθεί πως ο Βλαχοδήμος πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα, τότε στο Τριφύλλι θα μπουν σε διαδικασία διαμάχης με τον Ολυμπιακό για τη ρήτρα και το θέμα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, με τους «πράσινους» να υποστηρίζουν ότι η ρήτρα δεν ευσταθεί, αφού ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Ο ασφαλέστερος δρόμος ωστόσο, είναι να μην ενεργοποιηθεί η συμφωνία μέχρι την 1η Ιουλίου και ο παίκτης να μείνει να προπονείται με την ομάδα, μαζί με κάποια μικρά μπόνους. Σενάριο που ωστόσο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για την ώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα