Μίτσελ καλεί Μανιάτη

Μίτσελ καλεί Μανιάτη

Μίτσελ καλεί Μανιάτη

Σε ανοικτή γραμμή με τον Μίτσελ φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης, με τους δύο άνδρες να έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου, στη Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ισπανό τεχνικό και φέρονται μάλιστα να έχουν συζητήσει την πιθανότητα να συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά στη Μασσαλία. Ο 29χρονος χαφ ήταν από τους αγαπημένους παίκτες του Μίτσελ στον Πειραιά και φέρεται να του έχει μεταφέρει την επιθυμία του να τον έχει ξανά υπό τις οδηγίες του.

Από την πλευρά του, ο διεθνής μέσος θεωρεί τους Φωκαείς και το Championnat εξαιρετική προοπτική για την καριέρα του, με το εχέγγυο της παρουσίας του Μίτσελ στον πάγκο να του δίνει ακόμη περισσότερη σιγουριά για τη συγκεκριμένη επιλογή, αφού ξέρει ότι θα του δώσει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθει, μετά την περιπέτεια που είχε περάσει με τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, η υλοποίηση του σεναρίου είναι πιο δύσκολη απ' όσο φαντάζει στη θεωρία. Το μέλλον του Μίτσελ στο Βελοντρόμ δεν είναι δεδομένο όσο η Μαρσέιγ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και όσες εισηγήσεις έχει κάνει για ενίσχυση έχουν πέσει στο κενό.

Best of internet